'Westerveld kan doublure Victor Valdez worden'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Westerveld kan doublure Victor Valdez worden'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FC Barcelona is op zoek naar een doublure voor Victor Valdez. Reservedoelman Albert Jorquera raakte eind vorig jaar zwaar geblesseerd in een 'interland' tussen Catalonië en Baskenland.

Volgens de Nederlandse krant Algemeen Dagblad is Sander Westerveld een kandidaat om naar FC Barcelona te verhuizen om er de doublure te worden van Victor Valdez. Onlangs verzekerde de Nederlandse sluitpost zijn huidige club Sparta Rotterdam nog dat hij het seizoen zou volmaken op Het Kasteel. 

Frank Rijkaard, de coach van FC Barcelona, gaf toe dat het op zoek is naar een nieuwe doelman maar hij weigerde namen te noemen. Afgelopen week scheurde Albert Jorquera de achterste kruisband van zijn rechterknie en zo is hij voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. Westerveld is geen onbekende voor Rijkaard want beiden werkten al samen in 2000 bij het Nederlands elftal.

Westerveld heeft een verleden in Spanje achter de rug. Hij keepte bij Real Sociedad, Real Mallorca en CD Alméria. Een andere kandidaat-doublure in Barcelona is Santiago Cañizares, op een zijspoor gezet door Ronald Koeman bij FC Valencia.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties