Lehmann vergaloppeert zich in Dortmund

Lehmann vergaloppeert zich in Dortmund
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het ziet ernaar uit dat de bruggen opgeblazen zijn tussen Jens Lehmann en Borussia Dortmund.

De Duitse krant Bild is te weten gekomen dat het water heel diep is tussen international Jens Lehmann en Bundesligaclub Borussia Dortmund. Weken lang werd er gespeculeerd over een transfer van de Arsenalbankzitter naar zijn voormalige club, maar nu zou er een serieus haar in de boter gekomen zijn. Lehmann zou een contract tot 2009 geëist hebben, voor Dortmund was een halfjaar voldoende, enkel ter vervanging van de gekwetste Roman Weidenfeller.
 
De nationale doelman zou daarenboven voor zijn anderhalf jaar durende contract vier miljoen euro willen opstrijken bij de Borussen, inclusief tekengeld. Daardoor zou hij meer verdienen dan Weidenfeller en diens vervanger Marc Ziegler samen!
 
Beide eisen van Lehmann deden voor Dortmund de deur dicht. De onderhandelingen zijn met onmiddellijke ingang opgeschort. De Duitse club wacht nu op een signaal van de doelman zelf. Inmiddels zoeken zij de oplossing in eigen huis: Ziegler als vervanger voor Weidenfeller. Dat zou in ieder geval al een goedkopere oplossing zijn. De vraag is alleen of Ziegler nog gemotiveerd genoeg is na heel de heisa rond Lehmann. Eerst kreeg hij te horen dat hij doublure mocht blijven, ondanks de blessure van Weidenfeller, en nu zou hij toch plots het doel moeten gaan verdedigen.
 
De grote winnaar van Lehmanns pokerspel zou het Engelse Bolton Wanderers kunnen zijn. Volgens Engelse media zouden zij grote belangstelling tonen voor Duitslands nummer één. In de Spaanse media wordt dan weer FC Barcelona als geïnteresseerde club genoemd.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties