Lichtenstein: 'Evens zou graag naar Club gaan'

Nico Wieme
| 0 reacties
Lichtenstein: 'Evens zou graag naar Club gaan'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Al heel de dag doet het gerucht de ronde dat Bernt Evens mogelijk op het einde van het seizoen naar Club Brugge trekt.

Gazet van Antwerpen pakte vandaag uit met het nieuws over een mogelijke transfer van Bernt Evens naar Club Brugge. De Westerloverdediger zou een alternatief op links kunnen vormen voor Michael Klukowski. Brugges sportmanager Luc Devroe ontkende nadien dat er al contacten zijn geweest tussen Club en de speler in kwestie.
 
Jacques Lichtenstein, de manager van Bernt Evens, heeft weet van de interesse van Club, maar bevestigt dat er nog niet gepraat is. “Ik ben in het buitenland en Bernt zou nooit achter mijn rug praten”, zegt de makelaar aan Sporza. “Maar ik ontken niet dat ik van de belangstelling van Club gehoord heb. Evens zou ook heel graag naar Brugge gaan. Voor hem is dat een prachtige optie en hij zou heel gemotiveerd zijn”, gaat Lichtenstein verder.
 
Volgens de manager zijn er nog clubs in zijn speler geïnteresseerd, vooral enkele Nederlandse dan. Toch ontkent Lichtenstein dat Evens naar het buitenland wil. “Voor Bernt is er geen belangrijkere optie dan Club. De beslissing ligt bij hen”, besluit hij.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties