PSG kan Gouffran vergeten

Ruben Claesen
| 0 reacties
PSG kan Gouffran vergeten
Foto: © SC

De transferperiode is sinds 1 januari weer geopend en dat brengt automatisch een hele hoop geruchten met zich mee. Een kwakkelend PSG zoekt wanhopig naar een nieuwe pivot en dacht lang aan Yoan Gouffran, maar de spits van Caen is niet geïnteresseerd.

“Ik heb besloten om het seizoen bij mijn huidige club af te maken”, stelde de Franse belofte-international. “Onze heenronde was fantastisch (Caen staat 4de, red.) en dat maakt het onmogelijk voor mij om nu dit goeddraaiend elftal in te ruilen voor Paris Saint Germain. Ik ben erg gelukkig dat ik hier kan blijven.”
 
Beïnvloedde het feit dat PSG al een tijdje op de dool is, zijn beslissing? “Ja, ik denk het wel”, antwoordde Gouffran eerlijk. “Iedereen weet dat PSG een moeilijke periode kent; dan is het beter dat ik hier blijf en me hier ook verder ontplooi.”
 
Gouffran is een jeugdproduct van Stade Malherbe de Caen. Net als onder andere Thierry Henry, William Gallas en Lilian Thuram heeft ook Gouffran Guadeloups bloed in zich: hij bracht er zijn eerste vier levensjaren door, alvorens naar de Parijse omgeving te verhuizen. Gouffran is nu aan zijn zesde seizoen bezig bij Caen en werd vorig seizoen nog topschutter van zijn club in de Ligue 2 met 15 treffers. Zo droeg hij zijn steentje bij aan de promotie en als klap op de vuurpijl werd hij ook nog eens verkozen tot Beste speler van het jaar uit de Ligue 2.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties