De Graef valt zwaar geblesseerd uit

Nico Wieme
| 0 reacties
De Graef valt zwaar geblesseerd uit
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onze landgenoot Garry de Graef van SC Paderborn, momenteel laatste in de Duitse tweede klasse, heeft bij het begin van het trainingskamp in Andalusië een zware blessure aan de rechterenkel opgelopen.

Garry de Graef heeft het niet getroffen bij het begin van het nieuwe jaar. Op het trainingskamp met zijn club SC Paderborn in Andalusië heeft hij vermoedelijk het kapsel van zijn enkelband gescheurd. Een exacte diagnose kon nog niet gesteld worden, maar het ziet er alleszins niet goed uit voor de ex-Antwerpspeler.
 
Het is vooralsnog onduidelijk hoelang hij inactief zal zijn. SC Paderborn is momenteel hekkensluiter in de tweede Bundesliga en wordt in de verdediging niet gespaard van pech. Eerder vielen al Thomas Kläsner, Dusko Djurisic en Andrew Sinkala geblesseerd uit en zijn David Fall en Marc Gouiffe à Goufan geschorst voor de eerste wedstrijd na de winterstop.
 
De Graef speelt sinds juli 2005 voor Paderborn. Daarvoor verdedigde hij de kleuren van Antwerp (92-95) en de Nederlandse teams Helmond (95-96), Top Oss (96-98), RKC (98-03) en De Graafschap (03-05). Tijdens dit seizoen trad De Graef dertien keer aan voor zijn club. Vanaf de vijfde speeldag veroverde de 33-jarige verdediger een basisplaats. Paderborn staat na de heenronde laatste met slechts twaalf punten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2. Bundesliga

Nieuwste reacties