Vanden Borre zoekt club buiten Italië

Nico Wieme
| 0 reacties
Vanden Borre zoekt club buiten Italië
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens La Dernière Heure is Anthony Vanden Borre op zoek naar een nieuwe club. Fiorentina wil de verdediger gerust tot het einde van het seizoen uitlenen.

Anthony Vanden Borre beleefde nog niet veel plezier aan zijn overstap van Anderlecht naar Fiorentina. Hij verwarmde in de heenronde dan ook meer de bank dan hem lief was. De 20-jarige verdediger wil meer speelkansen en zou nu op zoek gaan naar een nieuwe werkgever. Daarover had hij woensdag een gesprek met het bestuur van Fiorentina. Enkele Italiaanse eersteklassers tonen interesse, maar Vanden Borre gaat liever buiten Italië spelen.
 
Een club die vaak aan de Belgische belofte gelinkt wordt, is het Franse Marseille. Volgens de manager van Vanden Borre heeft de club van Eric Gerets echter nog geen contact met Fiorentina opgenomen.
 
Vanden Borre verliet vorige zomer Anderlecht omdat hij in onmin was geraakt met toenmalig trainer Frank Vercauteren. Die pikte het nonchalante gedrag van de speler niet meer en verwijderde hem naar de bank. Dat dreef de Rode Duivel toen naar Italië, zonder verder succes evenwel. Italiaanse clubs lenen wel vaker hun jongeren uit.
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties