Tottenham wil shoppen in Almeria

De Nijs Michael
| 0 reacties
Tottenham wil shoppen in Almeria
Foto: © SC

Tottenham-coach Juande Ramos zou graag gaan shoppen in zijn thuisland, de trainer heeft zijn oog laten vallen op twee spelers van Almeria. Het gaat om Alvaro Negredo en Mané.

Almeria nam Negredo deze zomer over van Real Madrid. 'De Koninklijke' lieten echter een optie in het contract opnemen waardoor de mogelijkheid bestaat dat de aanvaller terug moet keren naar de Spaanse hoofdstad. Toch zou Tottenham-trainer Ramos de spits graag naar Engeland halen. 

De aanvaller zelf is enthousiast over de Engelse interesse, toch benadrukt Negredo dat hij momenteel enkel met Almeria in het hoofd zit. Alfonso Garca, bestuurder bij Almeria, bevestigt dat grote Engelse, Duitse en Franse clubs interesse tonen in spelers van de club, tot een concreet bod is het echter nog niet gekomen.

De tweede speler die in de belangstelling van 'The Spurs' staat is Mané, een linksachter die net zoals Negredo nog tot 2010 onder contract ligt bij zijn werkgever. Almeria zou echter bereid zijn om mee te werken aan een eventuele transfer van het duo.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Anderlecht op 2-0 Live

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties