KV Mechelen huldigt Ivens

Nico Wieme
| 0 reacties
KV Mechelen huldigt Ivens
Foto: © SC

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

KV Mechelenverdediger Jonas Ivens is door zijn supporters uitgeroepen tot verdienstelijkste speler van het voorbije kalenderjaar. De patron in de defensie van de Maneblussers zal in principe zaterdag vlak vóór de thuismatch tegen Bergen gehuldigd worden

Elk jaar organiseert de vzw Malinwa, Supportersfederatie van KV Mechelen, onder haar supportersclubs een poll naar de meest verdienstelijke speler van het afgelopen kalenderjaar. Deze poll bekroont niet per se de beste spelers in de Mechelse A-kern, maar ijvert ervoor om een speler te nomineren die als voorbeeld kan gelden binnen de geel-rode rangen wegens zijn inzet, zijn doorzettingsvermogen en niet in het minst, zijn houding tegenover de supporters en supportersclubs.
 
Ongeveer drie kwart van de 41 supportersclubs reageerde op het schrijven en stuurde het stemformulier terug. Jonas Ivens kwam met ruime voorsprong als overwinnaar uit de bus. De karakterspeler ging twee andere toegewijde Mechelaars vooraf. Dat Bjorn Vleminckx hoog eindigde, zal niemand verbazen, maar blijkbaar ligt ook de kleine Kroaat Antun Dunkovic bijzonder goed in de Malinwa-familie.
 
Normaal gezien zou de opvolger van Nana Asare vanavond gehuldigd worden op de nieuwjaarsreceptie van de vzw Malinwa. Jammer genoeg kan Ivens niet aanwezig zijn. Naast vijandige aanvallers tackelt hij als student Handelsingenieur ook af en toe ook eens een cursus. Morgen legt hij het examen Productiemanagement af waardoor hij uiteraard verontschuldigd is. Indien de wedstrijdcoördinator zijn toestemming geeft, zal Ivens zaterdag vóór de wedstrijd tegen Bergen in de bloemetjes gezet worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties