Antwerp distantiëert zich van Milenkovic

Dirk Pieters
| 0 reacties
Antwerp distantiëert zich van Milenkovic
Foto: © SC

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Ninoslav Milenkovic zal niet meer mee trainen op de Bosuil. Eerder was te lezen op Voetbalkrant.com dat de ex-speler van onder andere Germinal Beerschot op de Bosuil rondliep om zijn conditie te onderhouden, maar dat is nu gedaan.

Milenkovic zit momenteel zonder club en hoopte dat hij bij de Great Old zijn conditie mocht onderhouden, maar dat is nu gedaan. Coach Warren Joyce, die de voorgeschiedenis van de betrokken speler niet kende, zag er weinig graten in en gaf hem de toestemming deel te nemen aan de oefensessies. 

Maar de speler kreeg echter geen toelating van de Great Old om verder mee te trainen. Antwerp begrijpt dat het voor de speler belangrijk is zijn conditie te onderhouden, maar de club wil een duidelijk signaal geven naar de buitenwereld toe dat de club zich distantiëert van spelers die zich ooit mogelijk tot wedstrijdvervalsing lieten verleiden.
 
Antwerp begrijpt dat Milenkovic gebukt gaat onder een zware last sinds zijn voorwaardelijke veroordeling in de zaak Ye, maar hoopt op begrip te kunnen rekenen voor het eigen standpunt. Ook naar supporters, sponsors en andere spelers toe wil Antwerp nogmaals zijn engagement onderlijnen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties