Frutos blijft zorgenkind

Nico Wieme
| 0 reacties
Frutos blijft zorgenkind
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht begint de terugronde met een serieuze klap. Nicolas Frutos blesseerde zich opnieuw en dreigt weer enkele weken out te zijn.

Er lijkt maar geen einde te komen aan de lijdensweg van Nicolas Frutos. Net nu de Argentijn hersteld was van zijn vorige blessure, heeft hij weer met een andere te kampen. Er wachten hem minstens drie weken inactiviteit. De Reiger heeft een bloedkneuzing tussen twee spieren in de kuit. Niemand weet hoe hij die opliep, maar ze vergt wel een punctie om het bloed weg te trekken. Deze delicate operatie vindt vandaag plaats. Bij een goed verloop zal de herstelperiode beperkt blijven tot drie weken. Treden er echter complicaties op, dan dreigt een langere revalidatie.
 
Voor Frutos is dit een zeer zware klap. Hij gaf gisteren dan ook een aangeslagen indruk. De lange spits had zich zoveel voorgesteld van de terugronde. Anderlechtcoach Ariël Jacobs voelt mee met el Goleador. “Wat een tegenslag moet die jongen telkens weer incasseren”, laat hij optekenen in Het Laatste Nieuws. “In La Manga was hij nog zo enthousiast dat hij opnieuw twee keer per dag kon trainen. En nu dit weer.”
 
Jacobs vreest het ergste voor zijn Argentijns zorgenkind. “De bloedophoping situeert zich tussen twee spieren, volgens de dokters op een delicate plaats. Ik hoop dat de punctie goed afloopt en dat de revalidatieperiode tot een minimum kan herleid worden.” Door het uitvallen van Frutos zit men bij paars-wit momenteel krap in de spits. Cyril Théréau is naar Charleroi en Stanislav Vlcek speelt nog maar op halve kracht. “Ik ben héél gelukkig dat Mbo Mpenza en Serhat Akin momenteel topfit zijn”, aldus de geplaagde coach.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties