Straftraining Werder Bremen

Nico Wieme
| 0 reacties
Straftraining Werder Bremen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Titelkandidaat Werder Bremen zit in de hoek waar de klappen vallen. Na een blamerende 3-1 nederlaag bij derdeklasser Düsseldorf trakteerde trainer Schaaf zijn spelers op een straftraining.

Werder Bremen likt zijn wonden. De Duitse titelkandidaat kan alles behalve van een geslaagde winterstop spreken. Na drie nederlagen op rij in oefenwedstrijden was de maat vol voor trainer Thomas Schaaf. Gisterenmorgen vorderde hij zijn goedbetaalde sterren op voor een straftraining. Dat kon ook de 2-1 zege tegen Leverkusen niet verhinderen. "De spelers kan ik na deze voorstelling niet belonen", aldus de geplaagde trainer in Bild.

Bij Bremen kunnen ze niet ontkennen dat de crisis om de hoek loert. Het plotse vertrek van drie spelers (Borowski, Carlos Alberto, Andreasen), geen inkomende transfers en de afwezigheid van draaischijf Diego hebben een duidelijk negatieve invloed op het spel van de Noord-Duitsers. 

Middenvelder Thorsten Frings trekt aan de alarmbel en waarschuwt zijn collega's voor nog meer onrust. "We mogen nu niet in paniek geraken. Vorige zomer ging het ook plots in stijgende lijn. Na onze triestige voorbereiding op het seizoen werden we ook met de grond gelijk gemaakt." In ieder geval, als Werder op 29 januari de boot ingaat bij de bekerwedstrijd tegen Dortmund, zou het wel eens kunnen stormen in het Weserstadion.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties