Bondscoach roept Ma-Kalambay en De Sutter op

Philippe Crols
| 0 reacties
Bondscoach roept Ma-Kalambay en De Sutter op
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bondscoach René Vandereycken heeft zijn selectie bekendgemaakt voor de wedstrijd van volgende week tegen Standard. In de selectie werden met Yves Ma-Kalambay en Tom De Sutter twee nieuwelingen opgeroepen.

Ma-Kalambay stond al op de loonlijst van Chelsea, maar verdedigt dit seizoen het doel van de Schotse eersteklasser Hibernian. Ook Tom De Sutter werd dus geselecteerd. De Bronzen Schoen viel uiteraard voldoende op in het huidige seizoen. Verder haalde Vandereycken er ook Thomas Buffel terug bij. De middenvelder die op een zijspoor is geraakt bij Rangers mag het als Rode Duivel dus nog eens proberen. De selectie bestaat uit negentien spelers. Na de belofteninterland tussen Duitsland an België sluiten Haroun en De Sutter aan bij de grote jongens.

De selectie

Doelmannen: Stijnen (Club Brugge), Ma-Kalambay (Hibernian)                                                 

Verdedigers: Gillet (Anderlecht), Kompany (Hamburg), Lombaerts (Zenit), Simons (PSV), Swerts (Vitesse), Van Buyten (Bayern), Van Damme (Anderlecht), Vermaelen (Ajax)                                  

Middenvelders: Buffel (Rangers), Chatelle (Anderlecht), Fellaini (Standard), Geraerts (Club), Haroun (Genk), Vertonghen (Ajax)                                         

Aanvallers: Dembele (AZ), De Sutter (Cercle), Mirallas (Rijsel), Pieroni (Lens), Sterchele (Club)   

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties