Feyenoord strijdt tot laatste snik voor transfer

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Feyenoord strijdt tot laatste snik voor transfer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Donderdag is de officiële transferdeadline in Nederland, bijgevolg wordt er de laatste dagen nog koortsachtig onderhandeld.

Ajax lijkt zijn selectie al rond te hebben. PSV heeft zich erbij neergelegd dat Boulahrouz niet haalbaar is. Khalid Boulahrouz is momenteel de meest gegeerde persoon in de Nederlandse competitie. De verdediger speelt bij Chelsea, maar is momenteel uitgeleend aan Sevilla. Zowel Feyenoord als PSV hoopten de verdediger binnen te halen.

 
PSV dacht na het vertrek van Manuel da Costa naar Fiorentina direct aan twee mogelijke opvolgers. Zowel Khalid Boulahrouz als Petter Hansson blijken echter onhaalbaar.

 

"Het waren goede opties, maar blijken zelfs om te huren niet haalbaar", vertelt technisch manager Stan Valckx. "We zijn nu op zoek naar een andere verdediger, maar halen hem alleen als het de juiste is. Anders maken we het seizoen af met de huidige selectie. "

 
In tegenstelling tot PSV blijft Feyenoord tot de laatste snik strijden om Boulahrouz binnen te halen. Eerdere pogingen zijn al mislukt, maar naar verluidt geven de Rotterdammers niet zomaar op. De club deed eerst nochtans voornamelijk pogingen om André Ooijer over te nemen van Blackburn Rovers. Die kans is heel miniem want Ooijer heeft een contract tot 2009. Nu richt Feyenoord zijn pijlen dus vooral op Khalid Boulahrouz. Ze hebben nog één dag om de verdediger over de streep te trekken.

Auteur: Danni Cassauwers

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties