Hamme vervangt Van de Velde door Capa

Nico Wieme
| 0 reacties
Hamme vervangt Van de Velde door Capa
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VW Hamme heeft zijn trainer Rik Van de Velde bedankt voor bewezen diensten. Meteen werd ook de nieuwe sportieve baas voorgesteld. De keuze viel op oudgediende Fuat Capa.

Bij VW Hamme zijn ze na het ontslag van trainer Rik Van de Velde niet bij de pakken blijven stilzitten. Fuat Capa doet maakt zijn rentree als selectieheer bij de Wuitens. Hamme begon denderend aan de competitie in tweede klasse en bekleedde lange tijd de leidersplaats. Daarna ging het echter bergaf. Hamme staat momenteel zesde met 29 punten, dat zijn er, met één match meer gespeeld, dertien minder dan koploper Kortrijk.
 
De onrust nam zienderogen toe in het Waasland en na een gesprek hebben het bestuur en Van de Velde in onderling overleg beslist een einde aan de overeenkomst te maken. Onmiddellijk na die beslissing heeft de club contact opgenomen met Capa. De Belg met Turkse roots trainde Hamme vorig jaar nog vooraleer hij naar Geçlerbirligi trok. Dat avontuur was echter snel voorbij. Capa zag het voorstel van zijn ex-club duidelijk zitten en hapte meteen toe.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties