De Great Old in Tienen

De Great Old in Tienen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zondag komt de oudste club van het land afgezakt naar het Bergéstadion. Royal Antwerp FC neemt het dan in een uitgestelde wedstrijd op tegen KVK Tienen.

Morgen staat er voor de jongens van trainer Nassen weer een topper op het programma. Een wedstrijd die men langs tiense zijde absoluut wil winnen aangezien er thuis nog geen echte topper werd geklopt. Langs de antwerpse kant wil men deze wedstrijd ook winnen om zo toch nog aan een plaats in de eindronde te geraken.


De suikerjongens verloren hun vorige thuiswedstrijd onverdiend van Beveren en gingen vorige week verdiend winnen op Deinze. Nu zondag willen ze hier een vervolg op geven door Antwerp te kloppen en zo aansluiting te blijven houden bij het kransje kandidaten voor een plaatsje in de eindronde. Voor de wedstrijd heeft de tiense oefenmeester weinig of geen kopzorgen of het moest zijn dat de aangetrokken spelers in deze winterperiode niet speelgerechtigd zijn aangezien het hier gaat om een wedstrijd uit de heenronde van de competitie. Voor Konon, Vandeput, Radovanovic en Triantafallidis is er dus een plaatsje op de tribune voorzien.
Wat de verdere selectie betreft kan Nassen beschikken over een gehele kern van fitte spelers die klaar zijn om voluit te gaan. Het zal de fans zeker plezieren dat chouchou Titi Bayock fit is bevonden nadat hij in de wedstrijd op Deinze werd vervangen na een trap op de enkel. Voor de Antwerpfans misschien een tegenvaller, remember de wedstrijd van vorig seizoen toen Titi vanop 25M de bal in het dak van het doel joeg. Ook er terug bij na weken van afwezigheid is spits Geebelen die zeker gretig op zoek zal gaan naar een doelpuntje die de tiense ploeg kan bevrijden.
De verdere selectie: Schuermans, Lunenburg, Dello, Vanhees, De Pauw, Bogaerts, Bayock, Vandecauter, Belme, R Lacroix, Geebelen.

Antwerp reist af naar Tienen wetende dat het volgende week thuis opnieuw tegen de suikerjongens zal aantreden aangezien dit een wedstrijd is uit de heenronde. Trainer Warren Joyce zal dus weten wat te doen als het zondag moest mislopen voor de great old.
Ook voor Antwerp geldt wat voor Tienen geldt. De aangetrokken spelers mogen niet deelnemen aan de wedstrijd en blijven dus op hun honger zitten.  Voor Trenson, Slovic, Caratta, Ostapenko, Zhalmagambetov wordt het nog een weekje wachten. In tegenstelling tot Nassen bij KVK Tienen heeft Warren Joyce wel af te rekenen met blessures, zo zijn Hilton, Frankel en Kenmogne geblesseerd.  
Wat de verdere selectie betreft voor deze wedstrijd hield de antwerp-trainer zich in stilzwijgen en wacht de zaterdagmiddag training af voor het bekend maken van de selectie. 



De wedstrijd begint zondag om 15.00u  in het bergéstadion en staat onder leiding van één van onze beste mannen in het zwart namelijk Verbist.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties