Gbarssin: 'Klaar voor een nieuwe start'

Dirk Pieters
| 0 reacties
Gbarssin: 'Klaar voor een nieuwe start'
Foto: © SC

Antwerp boekte zondagmiddag een belangrijke zege tegen Tienen. De Great Old kwam pas in de tweede helft op voorsprong, mede dankzij het inbrengen van Marco Gbarssin. De middenvelder kwam op het veld en Antwerp begon beter te draaien.

Gbarssin kwam afgelopen zomer naar Antwerpen en werd bezien als een zeer goede transfer. De stevige middenvelder kwam over van Virton, maar kon nog niet echt overtuigen. "Na een aanslepende enkelblessure ben ik nu eindelijk weer klaar om te vechten voor een basisplaats. Die blessure heeft me twee maanden gekost, maar ik sta terug helemaal fit”, aldus Gbarssin.

Toch blijft de middenvelder bescheiden over zijn invalbeurt tegen tienen. "Het deed deugd dat ik op KVK Tienen nog eens een halve wedstrijd mocht meedoen. Ik was tevreden over mijn wedstrijd, maar ik wil nu niet zeggen dat de match kantelde door mijn inbreng.” Volgende week kan Antwerp, opnieuw tegen Tienen, niet rekenen op Spencer Verbiest. De kans is dus zeer groot dat Marco Gbarssin aan de wedstrijd begint. (AN)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

 Promotion Play-offs - Finale (T)
SK Deinze SK Deinze 1-2 Lommel SK Lommel SK

Nieuwste reacties