Sonck: 'Weer klaar voor de strijd'

Nico Wieme
| 0 reacties
Sonck: 'Weer klaar voor de strijd'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Wesley Sonck is volledig hersteld na een maagontsteking die hem enkele dagen ziekenhuis kostte. De kans is groot dat hij zaterdag bij Club Brugge aan de aftrap verschijnt tegen KV Mechelen.

Is Wesley Sonck nu eindelijk vertrokken bij Club Brugge? Een vraag die veel blauw-zwarte supporters bezighoudt. De pocketspits werd vorige week geveld door een maagontsteking. Het verging hem zo slecht dat hij zich zelfs in het ziekenhuis moest laten opnemen. Sonck leek na zijn buikspier- en liesletsel weer vertrokken bij Club, maar dan stak zijn maag daar een stokje voor.
 
De Ninovieter is opnieuw klaar voor de strijd. "Ik heb grote honger", zegt hij met een kwinkslag. Het gaat dus weer goed met de voormalige topschutter. “Ik heb een agressieve maag- en darmontsteking gehad, maar alles komt in orde”, zegt hij op Jupiler League TV.
 
“Ik heb vijf dagen niet kunnen eten en drinken, maar sinds drie dagen lukt dat opnieuw fatsoenlijk. Ik ben wat afgevallen, wat normaal is. Ik ben nog niet op volle kracht, maar ik heb nog twee dagen voor de match tegen KV Mechelen”, laat de man met een neus voor doelpunten optekenen. “Ik heb al getoond dat ik van belang ben voor Club. De trainer weet wat hij aan me heeft. De kans dat ik zaterdag speel is heel groot. Alles komt in orde, er is dus geen probleem.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties