Goor en Serhat mogen andere oorden opzoeken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Goor en Serhat mogen andere oorden opzoeken
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Er is geen plaats meer voor Bart Goor en Serhat Akin volgend jaar bij de regerende landskampioen Anderlecht. In de zomer zijn ze einde contract en tegen Brussels zaten ze op de bank.

Normaal zal Bart Goor eerstdaags te horen krijgen of hij nog kan bijtekenen in het Astridpark, maar de kans is bijzonder klein dat Anderlecht de 34-jarige middenvelder nog een contractvoorstel zal doen. 

In de krant Het Nieuwsblad liet Goor weten dat hij officieel nog niets gehoord heeft maar dat hij het zal aanvaarden als zijn tijd bij Anderlecht er op zit. Binnenkort zit hij hoe dan ook om de tafel met manager Herman Van Holsbeeck.

Ook Serhat Akin zal te horen krijgen dat zijn dagen geteld zijn in Brussel. De Turkse aanvaller kreeg nog een contractverlenging tot 2009, maar van veel vertrouwen getuigde het niet. "Het voorstel van Anderlecht was belachelijk. Zeker financieel, maar eigenlijk had ik dat verwacht. Onder deze voorwaarden teken ik zeker niet bij. Het is niet erg. Het goede nieuws is dat ik straks in juni een vrije speler ben voor geïnteresseerde teams", aldus een gelaten Serhat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties