Devroe: 'Zege op Lokeren is misschien keerpunt'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Devroe: 'Zege op Lokeren is misschien keerpunt'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Club Brugge was vorige week nog de verliezer van het weekend na de nederlaag thuis tegen Standard. Dit weekend was het andersom. Club pakte de volle buit terwijl alle achtervolgers punten lieten liggen.

"De zege op Lokeren was psychologisch erg belangrijk", steekt sportmanager Luc Devroe van wal in de krant Het Laatste Nieuws. "Club Brugge riskeerde een tweede nederlaag op rij op te lopen en zijn koppositie te verliezen. Ik heb met de spelers gesproken en zij zien deze overwinning als een mogelijk keerpunt in deze competitie", aldus Devroe die op buitenlandse missie is in Engeland.

"Dat onze zege onverdiend was? Lokeren heeft ons inderdaad pijn gedaan, maar heb je al onze geblesseerden zien zitten in de tribune? En bij een andere ploeg klagen ze over één geblesseerde speler", sneert de West-Vlaming naar Standard.

Devroe is ook niet te spreken over hoe de media Club Brugge dezer dagen covert. "Standard voelt meer de steun van de publieke opinie dan Club Brugge. De pers schrijft steeds weer dat we niet goed voetballen. Maar Standard speelde wel al zeven keer 0-0-gelijk. Is dat dan zo goed? Ondanks de vele blessures staan we wel nog steeds aan de leiding, terwijl ik zeg maar iets, onze buren al heel wat wedstrijden met dezelfde elf konden spelen", besluit de Brugse sportmanager. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties