Moeskroen houdt het vertrouwen in Scifo

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Moeskroen houdt het vertrouwen in Scifo
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gisteren schoffeerde Moeskroen-voorzitter Philippe Dufermont de eigen supporters door te zeggen dat ze met 0-5 verloren van de Mechelen-fans. Ondertussen behoudt hij wel het vertrouwen in Enzo Scifo.

De trainerswissel in Moeskroen waarbij Marc Brys moest ophoepelen en Enzo Scifo in de plaats kwam, heeft nog geen effect gesorteerd in Henegouwen. Meer nog, het lijkt van kwaad naar erger te gaan op Le Cannonier. Toch behoudt Moeskroen-preses Philippe Dufermont zijn vertrouwen in de Italobelg.

Onder leiding van Scifo werd maar één punt op achttien gehaald. Moeskroen zakte na een uitstekende competitiestart weg naar de vijftiende plaats in het klassement en voelt stilaan de adem van Sint-Truiden en Bergen in de nek. De supporters roepen al om het ontslag van de coach. Dufermont wil daar echter niet van weten: "Ik houdt mijn vertrouwen in de coach. We hebben de voorbije weken inderdaad enkele slechte wedstrijden gespeeld, maar een paar keer verdienden we beter. Er is zeker geen paniek. Eén keer winnen en we zijn er weer bovenop", aldus Dufermont in de krant Gazet van Antwerpen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties