Patro Eisden houd leider in bedwang

Sandro Di Pietro
| 0 reacties
Patro Eisden houd leider in bedwang
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In Vierde klasse C stonden dit weekend twee toppers op het progamma. Deze toppers konden de top vijf van het klassement gaan vormen dit naar het einde van het seizoen toe.

De eerste topper van speeldag 22 eindige voor de thuisploeg op rozen. Lille stuurde Witgoor Dessel met zware 4-1 cijfers richting Dessel. In de tweede topper hield Patro Eisden leider Hoogstraten VV in bedwang. Patro dwong de meeste kansen af maar werd daar voor niet beloond. Hoogstraten kwam defensief voor de dag en ging lopen met 1 punt.

In Hannuit stond het degradatie duel tussen Hannuit en Overpelt op het progamma. Deze match werd gewonnen door de thuis ploeg met 4-2 uitslag. In de Limburgse derby tussen Spouwen Mopertingen en KSK Hasselt, ging de bezoekende team lopen met de driepunten uitslag : 0-1.

Heusden Zolder dat vorige week ging winnen in het Waalse Grivegnée, ging zaterdagavond de boot in tegen Hoei. Uitslag : 0-2. Leopoldsburg nam het op tegen Grivegnée. Tijdens de rust hingen de bordjes nog in evenwicht, maar in de tweede helft drukte Leopoldsburg Grivegnée helemaal van de kaart. Eindstand 5-1!

St-Lenaarts dat dit seizoen nog geen thuismatch verloor, verloor van Meerhout met 1-2. Vanmiddag speelt Bas Oha nog thuis tegen Thes Sport. Beide teams hebben nood aan de drie punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties