Germinal Beerschot pakt parkeerprobleem aan

Nico Wieme
| 19 reacties
Germinal Beerschot pakt parkeerprobleem aan
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De omwonenden rond het Olympisch Stadion van Germinal Beerschot klagen al een hele tijd over parkeeroverlast bij thuiswedstrijden van paars-wit. De club denkt nu een oplossing voor het probleem gevonden te hebben.

Germinal Beerschot wil de parkeerdrukte rond zijn stadion aanpakken. De Antwerpse eersteklasser zal vanaf volgend seizoen met shuttlediensten werken. Germinal Beerschot zat samen met de stad Antwerpen rond de tafel om een oplossing te zoeken voor het parkeerprobleem bij thuiswedstrijden.
 
Vanaf volgend seizoen laat de ploeg van voorzitter Jos Verhaegen slechts 675 bezoekende supporters toe. Niet meer dan tien bussen mogen op de bezoekersparking parkeren. Voor de eigen fans is Germinal Beerschot van plan om parkings in de omgeving van het stadion af te huren. Een shuttledienst zal de eigen supporters dan naar het stadion brengen.
 
De paars-witte club is ook van plan om nauw te gaan samenwerken met De Lijn. Volgens het nakende akkoord zouden de supporters dan gratis met het openbaar vervoer naar het stadion kunnen afzakken.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties