Voetbalkrant volgt Antwerpse provinciale reeksen

Philippe Crols
| 1 reacties
Voetbalkrant volgt Antwerpse provinciale reeksen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Voetbalkrant zal vanaf woensdag 19 maart wekelijks uitpakken met het nieuws uit de Antwerpse provinciale voetbalreeksen. We lichten onze werking even toe.

In de loop van woensdag 19 maart zal u een overzicht krijgen van het nieuws uit de Antwerpse provinciale reeksen. Het is de bedoeling dat het provinciaal nieuws in de toekomst naar dinsdag zal verschuiven. Aangezien het woensdag om een eerste editie gaat is het mogelijk dat er nog nieuws van voorheen tussenzit. Nadien zullen we het alleen houden bij het nieuws dat er in de afgelopen week te rapen viel.

Wat betekent dat nu concreet? Op basis van informatie die we kregen van correspondenten (waarvoor dank) en website-informatie maakten we een overzicht per reeks. Jammer genoeg hebben we niet van elke club nieuws kunnen vinden of krijgen. We hopen daar in het vervolg verandering in te brengen. Daarvoor rekenen we uiteraard ook op verantwoordelijken van de Antwerpse provinciale clubs. Zij kunnen ons contacteren via eindredactie@voetbalkrant.com en er zo voor zorgen dat ook hun club aandacht krijgt. Het nieuws kan en mag variëren van transfernieuws over wedstrijdverslagen tot kaas-en wijnavonden.

Als het huidige seizoen afgelopen is, zal de redactie van Voetbalkrant evalueren of het de moeite is door te blijven gaan met het provinciaal nieuws en het eventueel uit te breiden naar de andere provincies. Mensen uit de provincies Limburg, Vlaams Brabant, Oost-en West-Vlaanderen mogen ons uiteraard ook al contacteren.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Antwerpen (1)

Nieuwste reacties