Et pour cinq

Van den Broeck Kathy
| 0 reacties
Et pour cinq
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het vrij spel biljart gebeurt de aftelling van de laatste vijf punten in het Frans, ten minste als de ref zich graag aan het mooie etiquette houdt. In de resterende competitiedagen in het vrouwenvoetbal zijn we even ver: et pour cinq.

 

KVK Tienen en RSC Anderlecht zouden thuis een gemakkelijke opdracht kunnen hebben. Wie punten laat liggen, ziet de kans op de landstitel wegsmelten, voor Anderlecht zou het dan wel eens game over kunnen zijn, tenzij Tienen van dezelfde mening is.

Sinaai Girls – FCL Rapide Wezemaal zat in de categorie belangrijkste wedstrijd van het weekend, echter, door het puntenverlies van de landskampioen bij Famkes Merkem vervalt dit nu meer in een modale bedoening.

Onderaan de rangschikking krijgt Eendracht Aalst tegen OHL de kans zich definitief veilig te stellen. Onze grootste belangstelling is gericht op Lentezon Beerse – Dames VK Egem. Beerse staat voorlaatste en dat zal zaterdag zo blijven ten gevolge dat schamele puntje dat Merkem binnen haalde tegen Wezemaal. Winst voor Lentezon zal nog zorgen voor een spannend competitie-einde waarbij zelfs Aalst terug in de gevarenzone kan komen. Niet vergeten, na zaterdag is het et pour quatre.

 

 

 

:

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties