Chelsea wil deze zomer shoppen bij Barcelona

De Nijs Michael
| 4 reacties
Chelsea wil deze zomer shoppen bij Barcelona
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Chelsea denkt nu al aan volgend seizoen, de Engelsen tonen namelijk interesse in liefst drie spelers van Barcelona. Eigenaar Roman Abramovich hoopt Xavi Hernandez, Ronaldinho en Thierry Henry deze zomer weg te kapen in de Catalaanse hoofdstad.

Henry speelt sinds afgelopen zomer bij de Spaanse topclub, maar de Fransman mist zijn dochter die nog steeds in Londen woont. Daardoor lijkt een terugkeer naar Londen, waar de international vroeger uitkwam voor Arsenal, niet ondenkbaar. Chelsea zal dan wel het nodige geld op tafel moeten leggen want ook het Amerikaanse Seattle zwaait met een miljoenencontract voor Henry. 

Ook een vertrek van Xabi Hernandez is niet onrealistisch, de Spanjaard heeft namelijk een clausule in zijn contract laten opnemen waardoor hij naar een buitenlandse club mag vertrekken. Daar hoopt de Engelse topclub gebruik van te maken, Xavi Hernandez zou een contract voor vier seizoenen kunnen tekenen in Engeland. Als Chelsea de international effectief wil aantrekken zal de Engelse club wel een transfersom van liefst zestig miljoen euro op tafel moeten leggen. 

Tot slot staat ook Ronaldinho op het verlanglijstje van Abramovich, maar de Braziliaanse vedette liet eerder al verstaan dat hij niet wil spelen bij een club waar alles om geld draait. Naast Chelsea tonen overigens nog meerdere andere topteams interesse in de international.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties