Fans klaar voor overname LFC

Yves Dekoning
| 1 reacties
Fans klaar voor overname LFC
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Een groep supporters van Liverpool FC wil binnenkort gaan onderhandelen met de Amerikaanse eigenaars van de club. Ze hopen de club in handen te krijgen.

De fans van Liverpool FC zijn al lang erg ongelukkig met Tom Hicks en George Gillet. Eind december nam een aantal supporters het initiatief om geld in te zamelen ten einde de club over te kopen van de Amerikaanse zakenlui. "Share Liverpool FC" zocht 1000000 fans die elk 5000 pond wilden investeren in aandelen. Nu zouden ze 60 miljoen pond hebben verzameld en daar zou binnenkort nog eens 55 miljoen kunnen bijkomen van fans die al sterke interesse toonden. 

Volgens woordvoerder Rogan Taylor is de tijd rijp om onderhandelingen aan te knopen. De groep zoekt op allerlei manieren contact met Hicks en Gillet. Volgens Taylor is de interesse overweldigend. Mensen uit meer dan 200 landen zijn bereid het initiatief te steunen. Hij kreeg ook een bericht van 13000 supporters die wel willen meewerken, maar geen 5000 pond kunnen ophoesten. Zij kunnen in groep een aandeel kopen. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties