Jovanovic wil naar Marseille

Steurbaut Kersten
| 3 reacties
Jovanovic wil naar Marseille
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Milan Jovanovic maakte eerder al bekend dat hij aan het einde van het seizoen Standard verlaat. De Servische spits heeft nu ook bekend gemaakt waar hij naartoe wil.

“Marseille en Porto hebben interesse”, bevestigt de Servische spits in HLN. “Dan ga ik het liefst naar Marseille als Gerets daar trainer blijft. Ik ben ervan overtuigd dat Olympique Marseille de hegemonie van Olympique Lyon kan doorbreken.”
 
De vraag is echter of Gerets bij Marseille aan het roer blijft. De Leeuw van Vlaanderen kan immers rekenen op de interesse van Schalke 04. De Duitse club ziet in onze landgenoot de ideale opvolger van Mirko Slomka.

Topschutter
 
En Jovanovic heeft nog andere zorgen rond zijn kop. Eerst wil hij nog de titel behalen met de Rouches en daarna volgt er de onvermijdbare operatie voor pubalgie. “Eerst dacht ik: van zodra Standard mij niet meer nodig heeft, tenzij we de bekerfinale spelen. Maar zo mis ik de kans om topschutter te worden. Dat zou niet misstaan op mijn visitekaartje en kan de transferprijs in de hoogte duwen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties