Opnieuw kankerbehandeling voor Burns

Opnieuw kankerbehandeling voor Burns
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tommy Burns moet opnieuw een kankerbehandeling ondergaan. Celtic, de club waar hij trainer is, vroeg de media om de privacy van Burns te respecteren.

Tommy Burns werd opgenomen in een privaat ziekenhuis in Glasgow. De trainer van Celtic wordt er behandeld voor maagkanker. Twee jaar geleden werd bij de 51-jarige Burns al huidkanker vastgesteld. Op de website bedankt Celtic iedereen die z'n steun heeft betuigd. Verder vraagt de club om de privacy van Burns en diens familie te respecteren.

Burns was van 1975 tot 1989 speler bij Celtic. Later was hij nog vijf jaar actief bij Kilmarnock, daar was hij de laatste twee seizoenen ook manager. In 1994 werd hij manager van Celtic, waar hij drie jaar zou blijven en waar hij de Schotse beker pakte. In 1998 was hij ook even manager van Reading. Later werd hij nog hulptrainer bij de Schotse nationale ploeg onder Berti Vogts en Walter Smith

Ondertussen is hij bij Celtic weer trainer bij de eerste ploeg. Die functie combineert hij met een rol binnen de jeugdopleiding.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Scottish Premier League

Nieuwste reacties