PSV zet Valckx aan de deur

Nico Wieme
| 0 reacties
PSV zet Valckx aan de deur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV-doelman Gomes blijft voor beroering zorgen binnen de Eindhovense club. In nasleep op de commotie die deze week ontstond rond de doelman, werd technisch directeur Stan Valckx door de clubleiding op non-actief gezet.

Heurelho Gomes stak de voorbije week het vuur aan de lont. In een interview met Voetbal International haalde de Braziliaan keihard uit naar algemeen directeur Jan Reker. De PSV-doelman vond dat de club een keuze moest maken tussen hem en de clubleider. Gomes verwijt Reker verschillende beloften niet te zijn nagekomen en ziet in hem een bedreiging voor de uitbouw van de club.
 
In datzelfde spraakmakende interview vertelt de keeper dat technisch directeur Stan Valckx nauwe banden onderhoudt met Vlado Lemic, FIFA-makelaar en zaakwaarnemer van Gomes. Lemic wordt beschouwd als degene die de Braziliaans tegen de club opzet.
 
Algemeen directeur Jan Reker liet gisteren al weten dat er niet meer met Lemic onderhandeld wordt. Uitspraken van de Serviër waren onder meer afkomstig van Valckx. In Eindhoven had Valckx nog een contract tot medio 2010. Hoe club en directeur de verbintenis willen afwikkelen, is nog onbekend.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties