Barça wil Aliaksandr Hleb binnenhalen

Dave Sentobin
| 6 reacties
Barça wil Aliaksandr Hleb binnenhalen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Spaanse sportkrant 'El Mundo Deportivo' heeft Barça grote interesse in Aliaksandr Hleb. De Wit-Russische middenvelder van Arsenal ligt nog tot 2010 onder contract, maar hij zou één van de topaankopen van de blaugrana moeten worden.

De vertegenwoordigers van de speler zitten eerstdaags rond de tafel met zijn huidige club Arsenal. Manager Wenger liet echter al weten dat er geen geld is voor een spectaculaire contractverbetering. “Als hij beslist heeft om te vertrekken, dan moeten we dat respecteren”, aldus nog de Fransman. Hleb heeft in principe nog een contract tot medio 2010 en een vermoedelijke transfer zou de Londense club tussen de 12 en 15 miljoen euro kunnen opbrengen.
 
FC Barcelona toonde in februari zijn interesse al in de speler. Bovendien betuigde de 27-jarige Wit-Rus zijn voorliefde al voor de club, toen hij in november met ploegmakker Cesc een wedstrijd van de Catalanen bijwoonde. Naast Barça is ook Inter geïnteresseerd in de middenvelder die eerder uitkwam voor Stuttgart en Bate Borisov.
 
Naast de naam van Hleb worden ook de volgende spelers genoemd om de ploeg te versterken: Poulsen en Keita van Sevilla, Van der Vaart van Hamburg en eigen jeugdproduct Cesc Fàbregas die ook voor Arsenal uitkomt.

DS
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties