OVERZICHT: De prijzen op de Pro League Awards zijn uitgedeeld! Dit zijn alle laureaten

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 3 reacties
OVERZICHT: De prijzen op de Pro League Awards zijn uitgedeeld! Dit zijn alle laureaten

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het laatste Europese ticket moet nog worden toegewezen, maar dan zit jaargang 2023-2024 van de Jupiler Pro League er onherroepelijk op. Vanavond werden de Pro League Awards dan ook uitgereikt. Dit zijn de laureaten.

De 'Speler van het Seizoen' is er uiteindelijk eentje van Union SG geworden. Cameron Puertas wordt gezien als de meest bepalende speler van de afgelopen jaargang.

Bilal El Khannous kan België alvast verlaten met een individuele prijs in de reistas. De sterkhouder van KRC Genk werd verkozen tot 'Talent van het Seizoen'.

Ook de coach van het seizoen is vanavond geen verrassing. Union SG strandde dan wel op een zucht van de landstitel, maar de prestaties van Alexander Blessin waren héél goed.

In de Challenger Pro League kroonde Beerschot VA zich tot kampioen. De Mannekens rekenden het hele seizoen op een ijzersterke Thibaut Verlinden.

Ook de dames worden uiteraard niet vergeten. 'Speelster van het Seizoen' is Marie Detruyer van OH Leuven. Geen titel, maar wél een andere prijs voor de sterkhoudster.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties