D. Kiev betaalt miljoenen voor ex-Lierse-speler

Philippe Crols
| 7 reacties
D. Kiev betaalt miljoenen voor ex-Lierse-speler
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dynamo Kiev heeft een nieuwe speler beet. Het gaat om Ognjen Vukojevic. Bij heel wat mensen zal de speler niet bekend zijn, maar bij de entourage van Lierse zal de naam nog wel een belletje doen rinkelen.

In de zomer van 2005 kwam de middenvelder naar Lierse. De Kroaat werd toen een groot talent genoemd, maar zowel onder Paul Put als onder René Trost kwam dat talent niet aan de oppervlakte. Het vertaalde zich alvast niet in speelminuten, want verder dan negen wedstrijden kwam de speler in kwestie niet.

Uiteindelijk trok hij terug naar zijn vaderland. Daar vond hij onderdak bij Dinamo Zagreb. Dat is de huidige club van Bosko Balaban en binnekort ook de werkgever van Tomislav Butina. Vukojevic vond er zijn draai en won afgelopen seizoen de titel met Dinamo. Bovendien is hij straks ook te zien met Kroatië op het Europees kampioenschap. Eerder was hij ook al aanvoerder bij de Kroatische beloften.

Volgend seizoen zal de speler voor Dynamo Kiev in actie komen. Die club betaalde acht miljoen euro voor de 24-jarige Vukojevic. Het Nieuwsblad weet dat ook Fiorentina en Ajax de middenvelder volgden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Oekraïense Premier League

Nieuwste reacties