Engelaar: 'Voorkeur gaat uit naar Schalke'

Philippe Crols
| 0 reacties
Engelaar: 'Voorkeur gaat uit naar Schalke'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Orlando Engelaar is momenteel redelijk 'hot' in Nederland. Je zou niet zeggen dat de grote Nederlander enkele jaren geleden in België moest vertrekken. Tot op heden staat de middenvelder nog in Nederland onder contract. Dat lijkt weldra te veranderen.

Al enkele weken wordt Orlando Engelaar in verband gebracht met een overgang naar het Duitse Schalke 04. Dat is niet onlogisch, want volgend seizoen wordt Fred Rutten de trainer in Gelsenkirchen. Rutten trainde afgelopen seizoen FC Twente, de huidige werkgever van Orlando Engelaar.

De ex-speler van Racing Genk ziet een overgang wel zitten en lijkt met zijn gedachten al in Duitsland te zijn. "Als de clubs eruit komen gaat mijn voorkeur uit naar Schalke. Ik hoop dat ik die kans zal krijgen", sprak Engelaar.

De factor Rutten is uiteraard niet onbelangrijk. "Hij heeft me weggehaald toen ik in Genk op een dood spoor zat. Hij heeft een betere voetballer van me gemaakt", verklaarde de middenvelder in De Telegraaf.

Orlando Engelaar schopte het bij FC Twente ook tot international. Meer dan waarschijnlijk reist hij straks met Oranje mee af naar Oostenrijk en Zwitserland. Met Twente behaalde hij dan weer Champions League-voetbal.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties