Mancini: 'Ik ben kwaad en ontgoocheld'

Nico Wieme
| 0 reacties
Mancini: 'Ik ben kwaad en ontgoocheld'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roberto Mancini kreeg donderdag van Inter Milaan de wacht aangezegd. De coach pikt zijn ontslag echter niet en is van plan Inter voor de rechtbank te slepen.

Nadat Inter Milaan in maart uit de Champions League werd gekegeld, kondigde Roberto Mancini zelf aan dat hij de club aan het einde van het seizoen zou verlaten. Een dag later, na een gesprek met voorzitter Massimo Moratti, kwam de voormalige international op zijn stappen terug. Zijn relatie met de preses zou echter nooit meer worden wat ze was.
 
Diezelfde Moratti zou Mancini’s woorden nu als reden voor zijn ontslag gebruikt hebben. “Mancini mag hier maanden later niet op gepakt worden”, beweert zijn advocaat. “Een club heeft een periode van tien dagen om in te grijpen als het aanstoot neemt aan een uitspraak. Die woorden van Roberto dateren van maanden geleden.”
 
Mancini heeft zijn advocaat de opdracht gegeven om “zijn imago te beschermen”. “Roberto is kwaad en ontgoocheld. Hij is gekwetst als mens en ook zijn familie is geraakt”, besluit zijn advocaat.
 
De laatste woorden zijn voor de ontslagen trainer zelf. “Als coach wil ik de voorzitter, de technische staf en de spelers bedanken. Bovenal wil ik de supporters bedanken. Zij hebben mij vier jaar lang gesteund.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties