Marc Degryse in beeld bij KV Kortrijk

De Nijs Michael
| 9 reacties
Marc Degryse in beeld bij KV Kortrijk
Foto: © SC

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

KV Kortrijk werd afgelopen seizoen kampioen in de tweede afdeling, bijgevolg mogen de West-Vlamingen zich opmaken voor een avontuur in de Jupiler League. Kortrijk is alvast van plan om uit te groeien tot een stabiele eersteklasser.

Dat Kortrijk ambitie heeft bleek al uit de transfers van de afgelopen weken, bovendien werkte het bestuur van de kersverse eersteklasser al een hele resem contractverlengingen af. Daar blijft het echter niet bij, want eergisteren werd ook Yves Vanderhaeghe naar het Guldensporenstadion gehaald, de voormalige profvoetballer van onder andere Anderlecht gaat er aan de slag als assistent-coach en beloftentrainer.

Daarmee is de honger van de West-Vlamingen echter nog niet gestild, want nu is ook Marc Degryse in beeld bij Kortrijk. De voormalige sportleider van Club Brugge zou in het Guldensporenstadion de functie van technisch directeur op zich moeten nemen. Degryse, die momenteel aan de slag is als voetbalanalist, had intussen al contact met club, maar tot een akkoord kwam het nog niet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties