Nu ook Willem II-Anderlecht verboden

De Nijs Michael
| 25 reacties
Nu ook Willem II-Anderlecht verboden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit Anderlecht absoluut niet mee bij de planning van de oefenwedstrijden in de voorbereiding op volgend seizoen. Nadat eerder al de oefenduels tegen Lens en Oostende werden geschrapt, moet paars-wit nu ook wedstrijd tegen Willem II schrappen.

De wedstrijd tegen Lens werd eerder al geschrapt wegens veiligheidsredenen en eerder begin deze week werd ook de match tegen Oostende verboden. Dat geldt nu ook voor de oefenpartij tegen Willem II, burgemeester Vreeman van Tilburg heeft de partij op advies van de politie namelijk verboden. Anderlecht neemt volgens de burgemeester meestal risicosupporters mee die de confrontatie zoeken, ook naar oefenduels. 

De wedstrijd zou normaal doorgaan op de oefenterreinen van Willem II, maar die zijn niet voorzien op risicomatchen. Door het verbod van de burgemeester is de wedstrijd geschrapt. Willem II kan Anderlecht namelijk niet ontvangen in het eigen stadion, aangezien het gras dan nog niet aangelegd is. De geplande oefenduels van Willem II tegen Lokeren, Espanyol en Racing Genk gaan wel door. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties