Leekens: 'Transfer Carlos jammer, maar logisch'

Leekens: 'Transfer Carlos jammer, maar logisch'
Foto: © SC

Georges Leekens moet op zoek naar een nieuwe leider in de defensie. Joao Carlos speelt volgend seizoen voor Racing Genk. Volgens de trainer van Lokeren is dat niet zo onlogisch.

Leekens is er zeker van dat Racing Genk met de Braziliaanse verdediger van Lokeren een goede speler heeft aangetrokken. Hij is niet alleen technisch heel sterk, maar hij is ook nog eens een pure verdediger en een leidersfiguur. Ik denk niet dat ik overdrijf als ik zeg dat Carlos de beste verdediger is in België. Bovendien denk ik dat hij bij Genk nog beter kan worden", sprak Leekens in de kranten.

De speler in kwestie is al wel 26 jaar oud en zat toch nog steeds bij het bescheiden Lokeren. "Ik vind het ook vreemd dat hij nu pas de stap naar een topclub zet. Het is een jammere zaak voor Lokeren natuurlijk, maar eigenlijk niet meer dan logisch", laat Leekens nog optekenen.

Joao Carlos zit momenteel nog in Brazilië waar hij zijn vrouw bijstaat bij de bevalling. Van zodra de speler terug in het land is, zal de transfer afgerond worden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties