Mourinho dringt aan op komst van Mancini

De Nijs Michael
| 0 reacties
Mourinho dringt aan op komst van Mancini
Foto: © SC

Enkele dagen geleden dook het bericht op dat FC Barcelona met AS Roma onderhandelen over een transfer van Amantino Mancini, dat is echter niet naar de zin van José Mourinho. De kersverse trainer van Internazionale zou Mancini namelijk willen inlijven.

Op vraag van de Portugese succescoach hebben beide clubs de onderhandelingen omtrent een overgang van Mancini opnieuw opgestart, als we de Italiaanse media mogen geloven is er zelfs een akkoord in de maak. Roma vraagt vijftien miljoen euro voor de Braziliaan, die som wil Internazionale echter niet op tafel leggen. Om de transferprijs te laten zakken zou de club uit Milaan daarom één of meer spelers betrekken in de deal, onder andere Marco Andreolli en Pelé komen daarvoor in aanmerking. 

Roma staat alvast niet weigerachtig tegenover een vertek van de 27-jarige middenvelder. Mancini, die sinds 2003 in Rome speelt, is volgende zomer namelijk transfervrij en hij weigert om zijn contract te verlengen. Bijgevolg moeten de Giallorossi hem nu verkopen, of hij kan volgende zomer gratis weg. Als Mancini vertrekt, heeft de club met Antonio Di Natale van Udinese al een vervanger in gedachten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties