"Eto'o en Deco samen naar Chelsea"

Nico Wieme
| 0 reacties
"Eto'o en Deco samen naar Chelsea"
Foto: © SC

Luiz Felipe Scolari wordt zoals eerder aangekondigd de nieuwe coach van Chelsea. Nadat eerder al de naam van Deco aan de Londenaars gelinkt werd, is het nu de beurt aan Samuel Eto’o.

Met de komst van Luiz Felipe Scolari als nieuwe Chelseacoach zou geldschieter Roman Abramovic de geldbeugel nog eens wijd openzetten. Volgens de Spaanse media zouden Deco en Samuel Eto’o samen voor 55 miljoen euro naar de Engelse hoofdstad verhuizen. De Portugees geniet al langer belangstelling van de vicekampioen, maar nu Scolari naar Londen trekt, zou de transfer wel eens in een stroomversnelling kunnen komen.
 
Deco, samen met Scolari actief op Euro 2008, is vrijdag zelfs naar Barcelona teruggekeerd. De genaturaliseerde Braziliaan mocht het EK-hotel verlaten om in Spanje enkele “persoonlijke zaken” te regelen. 

Ondanks een nog tweejarig contract bij Barça, mag en wil Deco de club verlaten. Chelsea is echter niet de enige ploeg met belangstelling voor de Portugees. Ook de nieuwe Intercoach, José Mourinho, heeft zijn vroegere spelmaker van bij Porto op zijn verlanglijstje staan.
 
Of ook Eto’o in een mogelijke deal met Deco betrokken wordt, is minder zeker. De Kameroener kan ook rekenen op interesse van de beide Milanese topclubs Inter en AC. Voor Milan zou Eto’o tijdens deze transferperiode een van de topprioriteiten zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties