Bentley wil vertrekken bij Blackburn

Philippe Crols
| 1 reacties
Bentley wil vertrekken bij Blackburn
Foto: © SC

David Bentley zal meer dan waarschijnlijk volgend seizoen niet meer bij Blackburn onder contract staan. De aanvallende middenvelder heeft zelf laten weten dat hij graag wil vertrekken.

De 23-jarige Bentley speelt sinds 2005 bij Blackburn Rovers. Het eerste seizoen werd hij nog uitgeleend door Arsenal, maar een jaar nadien werd hij definitief overgenomen. Daar heeft men in Blackburn nog geen spijt van gehad, want Bentley ontwikkelde zich tot een belangrijke speler voor de Rovers.

Volgend seizoen zullen de supporters van Blackburn hun lieveling misschien niet meer aan het werk zien in Ewood Park. De Engelse international wil graag vertrekken. "Ik voel dat ik klaar ben voor een stap hogerop. Bij Blackburn kan ik niet meer veel bijleren. Hopelijk kan ik deze zomer al vertrekken", vertelde hij aan de BBC.

Bentley begon zijn voetbalcarrière bij Arsenal. Daar speelde hij vanaf 2001. Hij ging door het leven als een groot talent, maar dat talent leek niet aan de oppervlakte te komen. Daar kwam verandering in bij Blackburn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties