Ribéry wil dat Domenech bondscoach blijft

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ribéry wil dat Domenech bondscoach blijft
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Frankrijk was de voetbalgrootheid die sneuvelde in de poule des doods op dit EK. Franck Ribéry, één van de pechvogels op dit EK, hoopt dat bondscoach Raymond Domenech, fel onder vuur in eigen land, toch aanblijft als keuzeheer.

Raymond Domenech weet in juli of hij kan aanblijven als bondscoach van Frankrijk. De keuzeheer die het land in 2006 nog naar de WK-finale bracht, kan alvast op steun rekenen van zijn spelers. Zo wil ook sterspeler Franck Ribéry dat Domenech Frankrijk coacht in de WK-kwalificatiereeks voor Zuid-Afrika.

"Van mij moet Domenech helemaal niet vertrekken. We hebben hem nodig om het werk met deze groep verder te zetten. Er zijn zeker fouten gemaakt de voorbije maand, maar daarvoor was hij niet alleen verantwoordelijke", zegt de speler van Bayern München in de Franse sportkrant L'Equipe.

"Er komt een nieuwe generatie aan met heel veel kwaliteit. Het Franse team zal de komende jaren nog heel wat knappe dingen laten zien", besluit Ribéry die revalideert van een blessure die hij opliep in de beslissende EK-wedstrijd tegen Italië.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties