Verbroedering Geel gaat maandag in vereffening

Verbroedering Geel gaat maandag in vereffening
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KFC Verbroedering Geel zal maandagavond 30 juni zijn laatste uren beleven. Dan zal de vzw achter de voetbalclub beslissen om in vereffening te gaan en zal een vereffenaar aangesteld worden.

Vandaag kregen alle leden van de vzw een brief toegestuurd krijgen ondertekend door voorzitter William Verkest om hen uit te nodigen op de Bijzondere Algemene Vergadering van de vzw achter Verbroedering Geel. Op de agenda zullen twee punten staan, met name de onbinding en vereffening van de vzw en het aanstellen van vereffenaar.

Ook de laatste poging van de gedegradeerde tweedeklasser om te fusioneren met Mol-Wezel is in het water gevallen. Verbroedering Geel zal dus ophouden te bestaan en een nieuwe ploeg zal in vierde provinciale moeten herbeginnen. Of die nieuwe ploeg er ook effectief zal komen, is momenteel nog niet aan de orde. Door het verdwijnen van Geel zijn er ook verschuivingen in de reeksen. Zo zal Kelmis volgend seizoen toch uitkomen in derde klasse en neemt het de plaats van Geel in de B-reeks in. FC Seraing zal de vrijgekomen plaats in vierde klasse C innemen terwijl Bioul promoveert vanuit eerste provinciale en in vierde klasse D aan de slag gaat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties