Reportage Voorbereiding Cercle begonnen

Luc Goderis
| 4 reacties
Voorbereiding Cercle begonnen
Foto: © SC

Volg Cercle Brugge nu via WhatsApp!

Vanmorgen om tien uur is Cercle Brugge met de voorbereiding op het nieuwe seizoen begonnen. Glen De Boeck toonde zich vooraf tevreden dat de spelersgroep grotendeels behouden bleef. Hij sloot tevens niet uit dat er niemand meer bijkomt.

Onder een stralende zon werd op de groenzwarte helft van Jan Breydel de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen gestart.  

De opgedaagde Cercle-supporters konden er niet alleen kennis maken met de nieuwe assistent-trainer Lorenzo Staelens, maar ook met enkele nieuwe gezichten.  Arnar Vidarsson, José Carlos Fernandez en Jo Coppens waren tevens van de partij.

Een vijftal testspelers probeerden tijdens de eerste training het groenzwarte bestuur van hun kunnen te overtuigen : Jeroen Van Den Broeck (een Belgische middenvelder van Glasgow Rangers), Ferhat Kaya (een Belgische doelman van PSV Eindhoven), Joshua Wagenaar (een Canadese doelman van Lygnby), Andy Labaun en Patrick Lane (respectievelijk een Amerikaanse spits en doelman uit de Brad Friedel voetbalschool).

Een achttal spelers bleven om diverse redenen afwezig op de eerste training (Anthony Portier, Vuza Nyoni, Honour Gombami, Obidiah Tarumbwa, Oleg Iachtchouk, Jonas Buyse, Iwein Catteeuw en Lukas Van Eenoo).
Tom De Sutter was wel van de partij en werkte met kine Wim Langenbieck een individuele training af.

Onze fotoreportage kan je hier bekijken : Eerste training Cercle Brugge (klik).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties