Akwani en Nagele bij Moeskroen

K M
| 2 reacties
Akwani en Nagele bij Moeskroen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na twee weken geleden al te zijn aangekondigd heeft Jaycee John Akwani woensdagavond een contract bij Excelsior Moeskroen ondertekend. Pascal Nagale hoopt hetzelfde te mogen doen, maar moet zich eerst bewijzen via een testperiode.

Akwani ondertekende woensdag een overeenkomst voor de komende drie seizoenen. De 21-jarige aanvaller maakt de overstap komende van het Bahreinse Al Muharraq. Ondanks dat hij in Nigeria is geboren, draagt Akwani de Bahreinse nationaliteit en is hij tevens international voor zijn land. In vijftien interlands wist hij dan ook acht maal de weg naar de netten te vinden.

Ook Nagele hoopt een contract te kunnen ondertekenen bij Moeskroen. De 18-jarige aanvallende middenvelder is momenteel op proef bij de Waalse club en zal aantreden in de oefenwedstrijden tegen Dudelange en Boulogne. Afgelopen seizoen was de Duitser actief bij de Beloften van Levante dat hem had overgenomen van Hamburg SV. Op zijn vijftiende mocht Nagele enkele wedstrijden meespelen met de Duitse nationale jeugdploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties