Er worden veel namen genoemd bij Bergen

Er worden veel namen genoemd bij Bergen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bergen wil een seizoen zoals het vorige vermijden en is daarom op zoek naar nieuwe spelers. Het gevolg daarvan is dat er vele namen circuleren bij de Henegouwse ploeg.

Zo worden onder andere Cédric Collet, Kristijan Polovanec en Grégory Servais aan de ploeg gelinkt. Collet is een 24-jarige linksvoetige middenvelder die afgelopen seizoen aan de slag was bij Brest in Frankrijk. Polovanec was eveneens actief in Frankrijk, maar dan wel bij Libourne. De 29-jarige linkerflankspeler is een oud-speler van Dinamo Zagreb en transfervrij. Servais is dan weer een jonge verdediger die afgelopen seizoen actief was bij de Beloften van Standard.

Wat wel een zekerheid is, is het feit dat Bergen ook een oogje heeft op Francesco Migliore. De 20-jarige links-back is er immers sinds donderdag op proef. Vorig seizoen was hij aan de slag bij de Beloften van Olympique Lyon die er in de Franse vierde klasse spelen. De Italiaan speelde er dertig competitiewedstrijden en wist twee maal de weg naar de netten te vinden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties