François: 'Standard staat buiten zaak Alalunga'

Philippe Crols
| 0 reacties
François: 'Standard staat buiten zaak Alalunga'
Foto: © SC

Volg Standard nu via WhatsApp!

Het parket van Luik legde dinsdag bezwarend beslag op de gebouwen van Luciano D’Onofrio, de ondervoorzitter van Standard. Hij wordt verdacht van het witwassen van geld. De landskampioen heeft hier echter niets mee te maken. Dat laat Pierre François wet

“Standard staat hier volledig buiten”, aldus Pierre François, de algemeen directeur van Standard. “Waarover er in de pers geschreven is, zijn zaken die de club niet aanbelangen”, laat de man weten.

Alalunga, dat is het bedrijf waarin Luciano D’Onofrio een belangrijke rol speelt, kwam in opspraak. “Geen enkele transfer die wij deden passeerde via de maatschappij Alalunga. In heel onze boekhouding is daar niets van terug te vinden.”

De advocaat van D’Onofrio maakt zich eveneens nergens echt zorgen om. “Dit is een non evenement waar we al enige tijd van op de hoogte zijn. We maken ons dan ook geen zorgen. Het lijkt erop dat het team dat hierop werkt af en toe wil laten horen dat ze nog bestaan, want concrete resultaten zien we niet.” De man maakte meteen ook duidelijk dat Standard niets te maken heeft met deze zaak.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties