RC Waregem zoekt nieuwe beloftencoach

Rombaux Gunther
| 0 reacties
RC Waregem zoekt nieuwe beloftencoach
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onlangs werd het nieuws bekend gemaakt dat de Waregemse beloftencoach Andy Desmet komend seizoen aan de slag gaat als hoofdscout en assistent trainer bij eersteklasser Roeselare. De club startte intussen met de zoektocht naar een nieuwe beloftencoach.

Voor derdeklasser Racing Waregem zal het zoeken naar een opvolger voor Andy Desmet alvast geen makkelijke opgave worden, Desmet was immers een succesvolle coach van het Waregemse beloftenteam. Tijdens het afgelopen seizoen konden maar liefst vijf spelers al proeven van het grote werk, vooral na de jaarwisseling slaagde hij erin om de ploeg in het juiste keurslijf te gieten.

Maar de club kan niet bij de pakken blijven zitten want het nieuwe seizoen nadert beetje bij beetje en het wil de voorbereidingen starten met zijn nieuwe beloftencoach. Voor deze functie is de club nog op zoek naar een persoon die de uitdaging wil aangaan om de beloftengroep naar een hoger niveau te tillen. Hiervoor dient deze persoon over een Uefa A diploma te beschikken en is een voldoende basiskennis Frans een vereiste om de functie van beloftencoach waar te nemen. Ervaring als jeug-, assistent-, of hoofdtrainer is een pluspunt.

Kandidaten kunnen contact opnemen met de sportieve cel via secretariaat@racingwaregem.be (ter attentie van de sportieve cel)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties