Wijgmaal gaat voor plaats in linkerkolom

K M
| 3 reacties
Wijgmaal gaat voor plaats in linkerkolom
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Olympia Wijgmaal verhuist volgend seizoen naar de C-reeks en mikt daar op een plaats in de linkerkolom. Op de ploegvoorstelling werd duidelijk dat voorzitter Maurice Peeters en manager Pol Pardon daarin geloven.

"Ik heb er inderdaad een goed oog in", reageert Peeters op de vraag of de ambitie realistisch is. "En dat heeft niet meteen te maken met het feit dat we van de B-reeks naar de C-reeks verhuisden. Na de promotie van Gent-Zeehaven, Woluwe-Zaventem en Rupel Boom is de B-reeks immers serieus afgeroomd en ik ben er lang niet zeker van dat de C-reeks dit seizoen zwakker zal uitvallen. Maar na twee jaar knokken tegen de degradatie hebben wij echter behoefte aan een rustiger seizoen en daar gaan we voor. Ik zou heel graag eens in de linkerkolom eindigen, ook al is het op de laatste plaats van die linkerkolom."

"Ik ben ervan overtuigd dat we veel meer potentieel hebben dan vorig seizoen", treedt Pardon zijn voorzitter bij. "We hebben ons versterkt op een aantal cruciale posities en dat op een zeer gerichte manier. Met doelman Jurgen Van Der Velde, middenvelder Peter Sleven en spits Fiifi Solomon hebben we drie ervaren, dragende spelers ingehaald, maar daarnaast ook een aantal jonge wolven. Spelers van om en bij de twintig, die zeer ambitieus zijn en een degelijke basisopleiding bij een nationaal spelende ploeg kregen. Ons voetballend vermogen zal dan ook een stuk hoger liggen en als we er dit keer eens in slagen om een goede start te nemen, lijkt een plaatsje in de middenmoot mij een realistische ambitie."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga C

Nieuwste reacties