De Witte: '9.000 abonnementen is historisch feit'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
De Witte: '9.000 abonnementen is historisch feit'
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

AA Gent mag vorig seizoen toch wel wat onder de verwachtingen gebleven zijn in de competitie, toch gaat het goed met de verliezende bekerfinalist. De club zou eerstdaags de historische kaap van 9.000 abonnementen overschrijden.

Gisteren trainde AA Gent voor het eerst onder zijn nieuwe coach Michel Preud'homme. Hij had meteen een verrassing in petto. De spelers moesten allemaal applaudisseren voor de talrijk opgekomen supporters. "Dit is Gent nieuwe stijl", zegt clubvoorzitter Ivan De Witte in de krant Het Laatste Nieuws.

"Michel is een verademing als persoon. Dat is geen sneer naar Trond Sollied (de vorige trainer, red), want deze week zijn we samen nog gaan eten. Onze ambitie voor volgend seizoen zullen we aan het begin van de competitie uitspreken. De verwachtingen zijn alleszins hooggespannen. Dat is te zien aan de abonnementenverkoop want we halen nu al bijna 9.000 seizoenskaarten", gaat De Witte verder.

"Dat aantal is historisch voor onze club. Dat betekent dat we bijna iedere thuiswedstrijd voor een vol huis zullen afwerken", besluit De Witte. De goedlopende abonnementenverkoop heeft ook gevolgen voor het budget. Vermoedelijk gaat men in de Arteveldestad werken met een begroting van elf miljoen euro. "We groeien en mogen ons nu bij de meest professioneel gerunde clubs rekenen", zegt De Witte daarover.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties