FCN Sint-Niklaas strikt jong talent

Rombaux Gunther
| 3 reacties
FCN Sint-Niklaas strikt jong talent
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

FCN Sint-Niklaas was nog op zoek naar één extra versterking voor komend seizoen. Voor deze versterking ging de club langs bij eersteklasser Germinal Beerschot.

FCN Sint-Niklaas trok eerder al met ondermeer Tom Van Mol en Brahim Boujouh enkele versterkingen aan voor komend seizoen, ondanks de eerder gerealiseerde transfers bleef de club de markt afspeuren naar nog één extra versterking voor het komende seizoen. Na vele gesprekken werd de knoop uiteindelijk doorgehakt.

De 17-jarige Ossama Madah is een jonge getalenteerde aanvaller die overkomt van eersteklasser Germinal Beerschot, waar hij tijdens het afgelopen seizoen bij de beloften maar liefst 26 keer de weg naar de netten vond. Deze goede prestaties van de jonge spits ontgingen de derdeklasser niet, waarna het met de speler en zijn club rond de tafel ging zitten. Alle betrokkenen partijen vonden de overgang naar een ambitieuze derdeklasser de ideale stap voor de speler om zijn carrière uit te bouwen, met als gevolg dat de FCNSN en Ossama Madah tot een overeenkomst kwamen voor het komende jaar .

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties